rondcanvas.nl

Het product

Een uniek rond canvas met je eigen foto ontwerp!

Na vele jaren gewerkt te hebben in de foto- industrie, zijn wij ons steeds meer gaan afvragen waarom omlijstingen alleen maar rechthoekig en vierkant waren. De reden die velen ons, bij navraag gaven was dat het geen makkelijke opgave is om een canvasdoek om een ronde lijst te spannen. Zo zijn wij dus rond canvas gaan ontwikkelen.

Door een speciale door ons ontwikkelde techniek toe te passen kunnen wij een canvasdoek strak om een ronde omlijsting plaatsen. Dit zorgt voor een unieke weergave van uw foto. 

Het product van rondcanvas

Rondcanvas bestaat uit een ronde omlijsting met daarin een aluminium frame waarover een canvasdoek wordt opgespannen en afgewerkt met een roestvrij stalen rand.

Omdat het frame van aluminium is, is het licht van gewicht en onbreekbaar.Het gewicht is afhankelijk van de grootte van de omlijsting.

De omlijsting is eenvoudig te bevestigen aan een muur of wand. Doordat de omlijsting is gemaakt van aluminium en roestvrij staal is ook de rondcanvas geschikt om buiten op te hangen. 

Voor de ronde omlijsting van uw afbeelding hanteren wij drie standaardafmetingen. Namelijk 45 cm, 60 cm en 75 cm. Daarnaast heeft u een keuze mogelijkheid om de ronde omlijsting te laten lakken in de volgende kleuren:

  • RVS geschuurd
  • Zilver (Ral 9006)
  • Zwart (Ral 9011)
  • Bruingrijs (Ral 7013)

Rond canvas met eigen foto ontwerp Rond canvas met eigen afbeelding ontwerp Eigen afbeelding op rond canvas

Hoe werkt het?

Na het uploaden van je persoonlijke afbeelding, wordt deze door ons gecontroleerd en afgedrukt op een canvasdoek.Hierna wordt de canvasafbeelding opgespannen en voorzien van de  juiste omlijsting. 

Zorgvuldig verpakt en verzonden met Post NL. We streven er naar om de omlijsting binnen 14 dagen bij u te bezorgen.

Eenvoudig ophang systeem, Rond hangt altijd in een keer (recht)goed.

Naast de afbeeldingen op canvas bieden we sinds begin 2017 ook twee nieuwe opties aan. Je kan je afbeeldingen nu ook drukken op aluminium en plexiglas.

Aluminium

Geborsteld aluminium is een aluminium toplaag, met kunststof tussen laag en achterzijde van dunne plaat ontstaat er een prachtig product.

Uw foto wordt dus direct op deze laag geprint, dit wordt ook wel Dibond genoemd. De dikte van de aluminiumplaat is 3 millimeter. Door uw foto op geborsteld rond aluminium te laten printen, wordt dit iets unieks in een modern interieur. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Plexiglas

De beste presentatie van je foto is een afbeelding op een rond plexiglas. Plexiglas biedt een optimale bescherming van de kleuren van je foto.

Daardoor ben je ervan verzekerd dat jouw foto niet vergeeld en daarnaast krijgt de afbeelding een prachtig diepte-effect. Foto op een rond plexiglas is trendy en opvallend. Door het hoogglanseffect van het plexiglas, past deze afbeelding perfect in het moderne interieur van uw huis. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.